Eesti Hobikrossiklubi

Numbrid 2016

Tuleva hooaja võistlustingimused on valmis saanud ning algab numbrite broneerimine järgmiseks hooajaks. Samuti on heameel teatada, et praeguse kokkuleppe kohaselt ei lange 2016 hooajal ükski soolomootorratastele mõeldud motokrossisari eestimaal kokku ja loodetavasti nii ka jääb.

Järgmisel hooajal on sõel alamklassidesse(MX B, MX C, MX D) tihedam kui eelnevatel hooaegadel ja kõik selleks, et luua tasavägisemat ja põnevamat konkurentsi võistlusklassides. Kasutusele on võetud koefitsenditabelid mis annavad ülevaate sõitja võimekusest ka siis kui osaletakse vaid ühel või paaril võistlusel.

Ühe uuendusena on tuleval hooajal rajale naasmas kahetaktiliste klass mis asendab eelnevate aastate Retro Open masinaklassi. Võistlusklassi on oodatud tänased Retro Open rattad kui ka uuemad kahetaktilised tsiklid, kuid klass on suletud MX A ja Juunior klassi võimetega võistlejaile ning sihitud amatööridele ja harrastajatele kelle lemmikuks on kahetaktilised krossirattad.

Teiste uuendustena on lähtuvalt toimunud küsitlusest pikendatud sõiduaega kõigis klassides 2016 hooajaks, viidud lipu ja stardimärguanded kooskõlla teiste eestimaal toimuvate võistlustega. Toimuma saab Naiste ja üle 60ne aastaste võistlejate parima kolme autasustamine igal etapil. MX D klassis toimub edasiviimine etapipõhiselt ka uuel hooajal aga hooaja parimale võistlejale on välja pandud eriauhind.

Võistlustingimused 2016 ja numbri broneerimise vormi leiad siit!

Kuni 1.veebruarini on eesõigus oma numbritele võistlejail kes 2015 hooajal sarjas osalesid.