Eesti Hobikrossiklubi

Liivakunn, tänu ja põllukross

Värske Liivakunn on Harri Kullas kes võttis mõlemast sõidust maksimum punktid. Esiemeses sõidus näitas väga head minekut kolme aasta eest esimeseks Liivakunniks kroonitud Karel Kutsar, asudes võistlejate rivi vahetult peale stardikurvi vedama. Esimene kolmandik sõidust kulges Kutsari juhtimisel kelle seljataga otsis möödumisvõimalust Kullas, omakorda jälitatuna Priit Rätsepa ja Indrek Mägi poolt. Sõit pakkus kõvasti põnevust kui liidri kohale käis tihe võitlus ja mitmel korral kaitses Kutsar oma positsiooni, kuid poole võistlussõidu peal siiski Kullas leidis „oma soone“ ja läks juhtima. Mõne hetke pärast hingas Kutsarile kuklasse ka Rätsep, kuid esmapilgul pidas Kutsar rünnakule vastu ning teine koht oli käega katsutavas kauguses kui Rätsep vahetult enne sõidu lõppu siiski möödus.

Teist sõitu asus juhatama Priit Rätsep, taas teisena sõitu alustanud Kullas tihedalt kannul, kolmandat kohta jagamas Kutsar ja Mägi. Sel korral võttis Kullas veidi varem liidripositsiooni ja tegi ka väikese vahe jälitajatega sisse. Rätsep säilitas teist kohta sõidu lõpuni ja kolmandaks tõusis esimeses sõidus kukkumise läbi teinud Indrek Mägi. Päeva kokkuvõttes Harri Kullasele võit, teine Priit Rätsep ja kolmas tänu teise sõidu paremale tulemusele Indrek Mägi.

Eesti Hobikrossiklubi meeskond tänab kõiki kes oma aega ja ressursse rakendasid hooaja õnnestumise nimel ning keda oli kokku üle kolmesaja inimese. Suur kummardus ka meie ägedatele võidusõitjatele alates kaheksakümne viiestest, Retro ja D klassist kuni kõige kiiremateni välja, pakkusid palju põnevaid hetki ja silmailu oma sõiduga. Enne hooaja pidulikku lõpetamist on veel üks võimalus võidu sõita ja seda juba 11.oktoobril nostalgilisel põllukrossil mis leiab aset Põlgaste Motokeskuses, klikka siia.