Eesti Hobikrossiklubi

Selle nädala persoon on #99 Alo Pendla kes on 24 aastane võistleja Tartust: ” Armastan kõike mis on ekstreemspordiga seotud, kuid samuti olen ka fotograafiaga tegelenud ning sedagi motospordi juures aga kahjuks pole enam aega olnud sellega tegeleda. Nii kaua kui ma mäletan siis olen alati tahtnud tegeleda just motokrossiga aga kuna meie peres olid autod maru populaarsed siis tegelesin lihtsalt sellega mis kätte oli antud ja kihutasin autodega (Kiirendus ja jäärada). 2010 aasta, ma isegi ei tea kuidas sellega hakkama sain, rääkisin oma venna ära kellega koos hakkasin tegelema motokrossiga. Siin tahaks ära mainida Jan Pendla, ilma tema abita ma poleks ilmselt alustanud. Esimene võistlus oli MMM samal aastal ning sealt see võistlustuhin alguse sai.”

10614256_683695975080048_4867886834575997756_nSinu senised saavutused motokrossis:
“Minu jaoks on saavutus see kui ma stardin ja sõidan sõidu lõpuni, ning ei vigasta ennast. Siiani olen pidanud pooleli jätma ainult ühe võistluse, tsikkel lihtsalt läks laiali. Nii, et arvan et see on kõva saavutus omaette, vähemalt minu jaoks.”

Kuidas hindad lõppenud hooaega EHKK karikasarjas:
“Kahjuks ei saanud tervet hooaega kaasa teha kuna vahepeal tuli läbida ajateenistus. Kuid need sõidud mis ma sõitsin võis rahule jääda, ise kartsin halvemat. Konkurents läheb iga aastaga tugevamaks ja tuleb rohkem vaeva näha, seda näitas ka lõppend hooaeg. Isegi hea stardi juures oli raske ees püsida.”

Millised on plaanid 2015 hooajal:
“Plaanid on mul debüteerida MXC klassis ja püsida esikümnes hooaja vältel. Samuti pole ma kunagi teinud kaasa täis hooaega, uuel hooajal sõidan kaasa kõik etapid. Kindlasti on plaan sõita mõistusega, eesmärgiks olen seadnud küll top 10 aga samas üle oma võimete ei hakka võimlema seal rajal, sest minu teine eesmärk on püsida ühes tükis.”

DSC_1171num2Millise rattamargi oled valinud või valid 2015 hooajaks ja miks:
“Sõidan Yamaha 125ga, kui otsisin tsiklit siis olid luubi all vähe sõitnud pillid ning mõistlik hind, olen lihtsalt kahetakti fänn ja sellega on ikka tunduvalt funim sõita kui millegi muuga. Kindlasti ka odavamad ülalpidamis kulud, mis mängib suurt rolli.”

Millised on sinu lemmikrajad ja miks just need:
“Minu top 3 on:
1. Põlgaste- seal tunneb iga hobisõitja ennast kiirelt ja mugavalt.
2. Tihemetsa- kiire rada, milliseid eestis just väga palju pole. Pinnas on ülimalt hea ja rada saab koguaeg hooldust (suur tänu raja omanikule, et jaksad tegeleda)
3. Türi- mul on seal alati hästi läinud ja sobib kuidagi minu stiiliga. Olen rohkem hüppevend kui kurvivend ja seal on head hüpped.”